Implacademy

Implacademy

Implacademy is een opleidingscentrum voor bij- en nascholing in de restauratieve tandheelkunde. Wij bieden praktijkgerichte cursussen, trainingen, workshops en lezingen voor tandartsen, implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en (preventie)assistenten.

Wij willen je inspireren en nieuwe dingen leren op een plezierige manier en in een ontspannen sfeer. Meer dan 1000 cursisten volgden al een cursus bij Implacademy. Met ervaren docenten staan wij garant voor de kwaliteit van onze opleidingen. Persoonlijke aandacht staat voorop. Implacademy ontwikkelt cursussen, volgt de actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde en past haar cursusaanbod hierop aan.

Courses

Injectables

Implacademy biedt een geaccrediteerde training voor het zelfstandig injecteren met niet permanente fillers en het toepassen van botuline toxine. U oefent in kleinere groepen op live modellen. Er is keuze tussen een basis cursus en een cursus voor gevorderde met meer complexe indicaties.

Doel van deze 4-fase opleiding: Het opdoen c.q. verbeteren van kennis, technieken en vaardigheden op het gebied van vormgeving en volumeherstel van gezichtskenmerken met Restylane® en Azzalure®, het uitvoeren van therapeutische behandelingen ter voorkoming van tandenknarsen, kaakklemmen en gummy-smile en het bestrijden van pijnklachten voortkomend uit de gezichtsspieren, zoals hoofdpijn en migraine.

Leerdoel: Het zelfstandig behandelen van patiënten met injectables voor cosmetische en therapeutische doeleinden in het hoofd en hals gebied.

Je bent gestart in je praktijk en je wilt je patiënten nog meer kunnen bieden. Je wilt feedback van onze docent/cosmetisch arts en ervaringen met je medecursisten uitwisselen. Je behandelt op deze interactieve nascholingsdag 2 eigen modellen met complexe indicaties met fillers en/of met botuline toxine.