Op 7 december 2017 organiseert de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) het 3e NVCG congres. Het congres zal plaatsen vinden op voormalige renbaan Mereveld in Utrecht en is toegankelijk voor alle artsen en medisch specialisten die werkzaam zijn in of affiniteit hebben met de cosmetische geneeskunde.

De NVCG, opgericht in 2003, is de landelijk erkende vereniging voor cosmetisch artsen en maakt zich sterk voor professionalisering en kwaliteitsverbetering in de cosmetische geneeskunde. Zo heeft de NVCG met ondersteuning van het ministerie van VWS de landelijk erkende opleiding voor cosmetisch artsen ontwikkeld.

Gestimuleerd door het commerciële karakter van deze tak van geneeskunde, de behoefte van de consument om er goed uit te blijven zien, en de technologische vooruitgang volgen nieuwe ontwikkelingen in de cosmetische geneeskunde elkaar snel op. Een mooie uitdaging voor cosmetisch artsen om zich te blijven verbeteren en voor de NVCG om haar leden hierin te faciliteren en kennis uitwisseling te stimuleren.

NVCG congres 2017 Programma

Tijdens het congres morgen zullen nationale en internationale sprekers hun expertise delen over uiteenlopende onderwerpen. Zo is er aandacht voor complicaties na fillers, injectietechnieken, productkeuze, huidverjonging met de nieuwste lasers en kwaliteitsmanagement binnen de cosmetische geneeskunde.

NVCG congres 2017 Sprekers

Zowel nationale als internationale sprekers delen hun expertise over de cosmetische geneeskunde. Tijdens de 2e editie van het NVCG congres waren onder andere Raj Acquilla en Tatjana Pavicic te gast. Wie zijn benieuwd wie NVCG bereid heeft gevonden om een presentatie of demonstratie te geven op 7 december in Utrecht.

TSK aanwezig bij het NVCG congres 2017

U vind de TSK stand in het ‘Koetshuis’

Ook tijdens het NVCG congres bent u van harte welkom om onze stand te bezoeken. U kunt de stand van TSK en andere aanwezige industrie vinden in het ‘Koetshuis’ van het Mereveld. Hier zullen ook de pauzes en het buffet plaatsvinden.

We informeren u graag over nieuwe producten en ontwikkelingen op het gebied van injectie innovaties. Nieuwe TSK producten die we zullen presenteren en demonstreren zijn THE INViSIBLE NEEDLE (14% dunner dan 33G) en de 3DOSE Unit Dose Injector (BoNT injector met klikker systeem).

Zoals u van ons gewend bent zal er ook een mogelijkheid zijn om nieuwe en vertrouwde producten als de STERiGLIDE canules te kopen of te bestellen.

TSK producten aanwezig bij NVCG congres 2017

The invisible needle

THE INViSIBLE NEEDLE is the thinnest needle in the aesthetic market being 14% thinner than a TSK 33G needle. The LDS hub is designed to reduce the effective space left behind in the needle hub as close to zero.

3Dose unit dose injector

The 3Dose™ Unit Dose Injector ensures accurate and consistent dose injections, as small as 0.01ml. An integrated click system gives an audible and tactile feedback for every selected dose setting. 1 Click = Unit Dose.

Low dead space needle

The LOW DEAD SPACE needle hub is designed to reduce the effective space left behind in the needle hub as close to zero. This design results in savings of up to 0.08ml which leads to significant product and cost savings.

Steriglide cannula

After TSK’s first cannula introduction with the CSH Cannula, TSK introduced their award winning STERiGLIDE™ cannula in 2012. The STERiGLIDE™ outperforms any other cannula available and remains to be the golden standard.

Download TSK Brochure